Verhuur

Vakinhoudelijke kennis is bij verhuur een must en het vergt de nodige aandacht om huurders te screenen. Door in elke situatie een uitgebreide screening uit te voeren, zorgen wij voor het vinden van een betrouwbare huurder. Bij Vos & Kleian Makelaardij kun je uitgaan van zorgeloze verhuur. 

Wij zijn Vos & Kleian Makelaardij
Creating your next move.

stappenplan

In vijf stappen jouw woning verhuurd

Wij hebben niet alleen ruime ervaring in aankoop en verkoop, maar ook in de  verhuur van verschillende soorten woningen. Of het nu gaat om een appartement, een eengezinswoning of een luxe villa, wij hebben de kennis en expertise om jouw woning succesvol te verhuren.

De juiste aanpak

Wij luisteren naar jouw verhaal en maken jouw wensen inzichtelijk. Door te kijken naar de unieke eigenschappen van jouw woning, stellen wij een effectieve marketingstrategie op.

Door onze kennis van de lokale woningmarkt en onze ervaring met de nieuwste verhuurstrategie bepalen we de juiste verhuurprijs om te zorgen voor het maximale resultaat.

presentatie

Van tevoren geven wij een uitgebreid advies over de presentatie en styling van de woning. Vervolgens zal jouw woning met een wervende tekst, professionele foto’s én een unieke video op diverse kanalen worden gepresenteerd. Denk aan onze eigen website, Funda, Pararius en diverse social media kanalen. Wij bezichtigen op flexibele tijdstippen en achteraf ontvang je van ons altijd feedback

Screening

De screening van huurders is van groot belang. Onze screening omvat onder andere uitgebreide achtergrond- en credit checks, verificatie van identiteit en inkomen, en referentiecontroles. Zo zorgen we voor een zorgvuldige selectie van huurders, om risico's te minimaliseren.

Verhuurd

Hebben wij een betrouwbare huurder gevonden, dan zorgen wij dat de volgende zaken geregeld worden:

› Het bevestigen van de gemaakte afspraken aan alle partijen;
› Het opmaken van de huurovereenkomst;
› Ondertekenen van de huurovereenkomst door alle partijen; › Financiële afhandeling;
› Het begeleiden van de check-In;
› Het begeleiden van de check-out na huuropzegging.

Aftersales

Ook na de overdracht kun je bij ons terecht voor vragen omtrent de verhuur. Ons klantennetwerk bestaat uit langetermijnrelaties, deze bouwen wij ook graag met jou op.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor verhuur? Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op: 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms