Expat service

Onze expat service is ontworpen om expats te helpen bij het vinden van een geschikte woning in Nederland. Verhuizen naar een ander land is een spannende en uitdagende ervaring. Of je nu alleen komt of met jouw gezin, wij zorgen ervoor dat het vinden van jouw nieuwe 'thuis' zo soepel mogelijk verloopt.

Wij zijn Vos & Kleian Makelaardij
Creating your next move.

Stappenplan

In vijf stappen HELPEN WIJ JE AAN EEN NIEUWE WONING 

Door de jaren heen hebben wij veel expats geholpen met het vinden van hun nieuwe thuis in Nederland. Wij weten wat voor expats belangrijk is en daardoor kunnen wij gericht op zoek naar een geschikte woning. Van huur tot koop, wij vinden een woning die past bij de wensen.

PERSOONLIJKE INTAKE

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Naast reguliere zoekcriteria zoals oppervlakte, slaapkamers, buitenruimte en budget vinden wij het nóg belangrijker om achter jouw levensstijl te komen. Hierdoor kunnen wij jou matchen aan zowel de juiste woning als de best passende buurt.

Aanbod

Uiteraard is het ons doel om je een zorgeloze en succesvolle ervaring te bieden. Daarom stellen wij een uitgebreid zoekprofiel op zodat we gericht op zoek kunnen gaan naar woningen die voldoen aan jouw wensen. De woningen die aan jouw zoekcriteria voldoen, zullen wij samen bezichtigen.

Onderhandeling

Is jouw droomwoning gevonden dan zullen wij alle juridische zaken en bijzonderheden voor jou inzichtelijk maken. In overleg wordt er een passend voorstel met de juiste condities samengesteld. De onderhandelingsfase is een spannend en cruciaal onderdeel van het proces. Het vereist vaardigheden, strategie en geduld om tot een succesvolle deal te komen.

Deal

Zodra we een geschikte woning hebben gevonden, ondersteunen we jou bij de onderhandelingen en andere contractuele voorwaarden. We zorgen voor zorgvuldige afhandeling van de contracten, inclusief het opstellen en controleren van de koop-/huurovereenkomst en begeleiden jou tot aan de overdracht en eindinspectie. 

Daarna is het tijd om te genieten van jouw nieuwe droomwoning!

Aftersales

Ook na de overdracht kun je bij ons terecht voor vragen omtrent de koop of huur. Ons klantennetwerk bestaat uit langetermijnrelaties, deze bouwen wij ook graag met jou op.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor expat service? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op: 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms