Aankoop

Wij hebben ruime ervaring in het aankopen van diverse woningen in de regio. Of je nu zoekt naar een starterswoning, een gezinswoning of een luxe villa, wij hebben de kennis en expertise om jou te begeleiden bij het vinden van de perfecte woning.

Wij zijn Vos & Kleian Makelaardij
Creating your next move.

Stappenplan

In vijf stappen jouw woning aankopen

Het besluit is genomen; je wilt een woning kopen. Wij gaan graag samen met jou aan de slag met het creëren van jouw ‘“next move” .

PERSOONLIJKE INTAKE

Wij luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Naast reguliere zoekcriteria zoals oppervlakte, slaapkamers, buitenruimte en budget vinden wij het nóg belangrijker om achter jouw levensstijl te komen. Hierdoor kunnen wij jou matchen aan zowel de juiste woning als de best passende buurt.

Aanbod

Uiteraard is het ons doel om je een zorgeloze en succesvolle aankoop ervaring te bieden. Daarom stellen wij een uitgebreid zoekprofiel op zodat we gericht op zoek kunnen gaan naar woningen die voldoen aan jouw wensen. De woningen die aan jouw zoekcriteria voldoen, zullen wij samen bezichtigen.

Onderhandeling

We hebben jouw droomwoning gevonden! Wij zullen alle juridische zaken en bijzonderheden voor jou inzichtelijk maken. In overleg wordt er een passend voorstel met de juiste condities samengesteld. De onderhandelingsfase is een spannend en cruciaal onderdeel van het aankoopproces. Het vereist vaardigheden, strategie en geduld om tot een succesvolle deal te komen.

Deal

Hoera, het bod is geaccepteerd. Wij zorgen dat de volgende zaken geregeld worden:

› Het bevestigen van de gemaakte afspraken aan alle partijen;
› Inplannen van eventuele bouwkundige keuring of taxatie;
› Het controleren van de koopakte;
› Het bewaken van belangrijke data;
› Het controleren van de leveringsakte; 
› Het begeleiden van de eindinspectie;
› De daadwerkelijke sleuteloverdracht op de dag van levering bij de notaris.

Hierna is het tijd om te genieten van jouw nieuwe droomwoning.

Aftersales

Ook na de overdracht kun je bij ons terecht voor vragen omtrent jouw aankoop. Ons klantennetwerk bestaat uit langetermijnrelaties, deze bouwen wij ook graag met jou op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor aankoop? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op: 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms