nieuwbouw

Wij begrijpen dat elk (nieuwbouw)project uniek is en daarom bieden we advies op maat. Met een doeltreffende marketing aanpak, zorgen we voor een maximale exposure die het (nieuwbouw)project verdient.

Wij zijn Vos & Kleian Makelaardij
Creating your next move.

maatwerk

Onze diensten beginnen in een vroeg stadium en omvatten het adviseren over de v.o.n. prijzen of verhuurprijzen, het meedenken over marketingactiviteiten, het concreet maken van alle verkoopdocumentatie, projectwebsite etc.

Nadat de verkoop/verhuur is gestart en de inschrijfperiode is verlopen, houden wij verkoopgesprekken met potentiële kopers, screenen potentiële huurders en stellen de overeenkomsten op en faciliteren het tekenmoment. Wij zorgen dat elk project succesvol wordt uitverkocht/uitverhuurd.

Daarnaast organiseren wij events en open huizen op de (nieuwbouw)locatie. Zo kunnen potentiële kopers/huurder kennismaken met het (nieuwbouw)project.

Onze expertise strekt zich uit over diverse typen (nieuwbouw)projecten. Of het nu gaat om een kleinschalig project of een grootschalige ontwikkeling, vanaf de beginfase tot en met de afronding van de verkoop/verhuur.

Bij Vos & Kleian Makelaardij zorgen we voor een passende aanpak met een succesvol resultaat.

Meer informatie? 

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor projectmatige verkoop en verhuur? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op: 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms