Verkoop

Als ervaren makelaars in Amsterdam, Haarlem en omstreken hebben wij al vele verkopers blij kunnen maken met een geslaagde transactie. Of het nu gaat om appartementen, eengezinswoningen of luxe villa's, wij weten hoe we succesvol moeten verkopen. 

Wij zijn Vos & Kleian Makelaardij
Creating your next move.

Stappenplan

In vijf stappen jouw woning verkocht

Het besluit om je woning te verkopen is genomen. Wij gaan dit proces samen met jou aan en zorgen voor een maximaal resultaat. Geen uitdaging is te groot! Zie hieronder ons stappenplan.

PERSOONLIJKE INTAKE

Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en maken jouw wensen en doelen inzichtelijk. Door op de hoogte te zijn van alle marktontwikkelingen en de nieuwste trends stellen wij, in combinatie met de unieke eigenschappen van jouw woning,  de meest effectieve marketingstrategie op. Hieruit volgt ons verkoopadvies, waarbij maximaal resultaat voorop staat.

presentatie

Van tevoren geven wij een uitgebreid advies over de presentatie en styling van de woning. Vervolgens presenteren wij jouw woning met een wervende tekst, professionele foto’s én een unieke video op diverse verkoopkanalen. Denk aan o.a. onze eigen website, Funda en diverse social media kanalen. Wij bezichtigen op flexibele tijdstippen en achteraf ontvang je van ons altijd feedback.

Onderhandeling

De onderhandelingsfase is een spannend en cruciaal onderdeel van het verkoopproces. Het vereist vaardigheden, strategie en geduld om tot een succesvolle verkoop te komen. Bij een ontvangen bieding zullen wij samen met jou de beste strategie vaststellen. Alles om voor jou tot de beste deal te komen.

Verkocht

Zodra de deal met de nieuwe koper rond is, zorgen wij dat de volgende zaken geregeld worden:

› Het bevestigen van de gemaakte afspraken aan alle partijen;
› Inplannen van eventuele bouwkundige keuring of taxatie;
› Het controleren van de koopakte;
› Het bewaken van belangrijke data;
› Het controleren van de leveringsakte;
› Het begeleiden van de eindinspectie;
› De daadwerkelijke sleuteloverdracht op de dag van levering bij de notaris.

Aftersales

Ook na de overdracht kun je bij ons terecht voor vragen omtrent jouw verkoop. Ons klantennetwerk bestaat uit langetermijnrelaties, deze bouwen wij ook graag met jou op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienstverlening voor verkoop? Vul hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op: 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms