ons
verhaal

Aangenaam, wij zijn Laura Vos en Kelly Kleian en delen de passie voor het makelaarsvak. Wij zijn al jaren te vinden in Amsterdam en Haarlem.

Zet ons in een buurt en wij weten de leukste restaurantjes, winkeltjes en bezienswaardigheden te vinden. Hotspots verkennen en zien hoe de steden continu in ontwikkeling zijn, is voor ons dagelijkse kost.

Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak met een flinke dosis enthousiasme.

Wij zijn Vos & Kleian Makelaardij
Creating your next move.

Welkom bij vos & kleian Makelaardij

Het team

Laura Vos

Jaren geleden ben ik vanuit ‘t Gooi naar Amsterdam verhuisd en sindsdien is Amsterdam mijn stad! Het leukste aspect van de makelaardij vind ik de band met mijn klanten. Ik leer mijn klanten in een korte periode goed kennen, waardoor ik voor hen altijd de beste deal weet te maken. Met een tevreden klant de uiteindelijke eindinspectie uitvoeren, daar doe ik het voor! Ik heb van mijn passie mijn beroep weten te maken, hierdoor ga ik elke dag met een grote glimlach naar ons kantoor.

Register Makelaar
Co-Founder

Laura Vos

Kelly Kleian

Tot rust komen doe ik in het prachtige Haarlem, mijn thuisbasis, waar ik ben geboren en getogen. Hier ligt het strand en onze hoofdstad binnen handbereik, voor mij de ideale combinatie. Ik sta voor openheid en duidelijke communicatie en dat alles met een flinke dosis positiviteit en een vleugje humor. Hoe ik in het leven sta? Ik zie geen uitdaging in comfortabel zijn!

Register Makelaar
Co-Founder

Kelly Kleian

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op: 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms